Kartell Projectinrichting

Kartell is sinds jaar en dag een begrip in design-land. De herkenbare en betaalbare design-klassiekers hebben hun bestaansrecht ruim bewezen.

Vanuit onze winkel en als klantvriendelijk beoordeelde webshop bedienen wij zowel de particuliere alsmede de zakelijk klant. Naast de impulsaankopen en/of lang gekoesterde wens van de particuliere klant laat een duidelijke verschuiving richting de zakelijke markt zich zien. Zo hebben wij wel heel verschillende projecten mogen inrichten. Wat te denken van kantoortuinen en spreekkamers. Executive offices en wachtkamers. Maar ook zwembaden, camping, hotels en restaurants  wisten hun weg naar ons te vinden.

Indien gewenst kan ons team op locatie de situatie verkennen en passende voorstellen doen. Voorstellen welke een concreet antwoord bieden op de behoefte tot verbetering. De geformuleerde behoeften, aangeven beperkingen en te bepalen visie zullen immer leidend zijn.

Van Kartell Shop Amsterdam mag u verwachten dat wij niet daar stoppen waar wij juist onze toegevoegde waarde kunnen bewijzen. Pragmatische benadering met hands-on mentaliteit. 

 

KARTELL SHOP AMSTERDAM BY NR2

Gebouw Design 020

Pedro de Medinalaan 89-91, 1086 XP Amsterdam

T +31 20 416 13 51 E info@bubbleclubamsterdam.nl

OPENINGSTIJDEN

MA gesloten DI T/M ZA 10.00-18.00 uur

ZO 12.00 - 17.00 uur

BIJZONDERE OPENINGSDAGEN

22 april Tweede paasdag

30 mei Hemelvaart

10 juni Tweede pinksterdag

Contact

Contactinformatie

Laat via onderstaand contactformulier een bericht achter en wij zullen, indien nodig zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.