Winkel

Kartell Shop Amsterdam

De Kartell Shop Amsterdam opende in maart 2010 haar deuren. Gevestigd op de kop van IJburg, gemakkelijk te bereikbaar en beschikking over voldoende parkeergelegenheid. Het betreft, zoals de naam al zegt, een winkel welke 100% gewijd is aan de verschillende Kartell collecties. Een leuke manier om te ruiken aan de vruchten welke de samenwerking met gerenommeerde designers als Philippe Starck, Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Piero Lissoni (om er maar een paar te noemen) hebben afgeworpen.

Web-winkel /online bestellen

Naast de mogelijkheid om lekker door onze winkel te struinen bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om online de gehele Kartell collectie en producten te bekijken. Wij hebben er nadrukkelijk voor gekozen om op onze site een volledig beeld van alle collecties te bieden. Of het nu materiaalgebruik, kleurstellingen, maatvoeringen, designers, prijs @cetera betreft.

Wat te doen wanneer uw aankoop onverhoopt toch niet in de smaak mocht vallen? Dan kunt u deze mits onbeschadigd binnen 14 dagen in de originele verpakking retourneren.

Kartell

De verschillende collecties van Kartell zijn niet meer uit ons “huis-beeld” weg te denken! Sinds eind jaren 40 timmert Kartell met veel succes aan de weg, het afgelegd parcours ligt geplaveid met topstukken. Mobil, Bourgie, Louis Ghost, Bubble Club, Dr. NO, Dr. YES maar ook vele andere collecties kunnen met recht als designklassiekers worden bestempeld.

Kartell dankt haar succes aan een combinatie van creativiteit, technologie en functionaliteit waarbij kwaliteit en vernieuwing bij Kartell altijd centraal staan. Maar ook de vruchtbare samenwerking met een hele range aan ontwerpers,  welke zich stuk voor stuk hebben uitgeleefd, heeft Kartell op de kaart gezet. Kartell kan zich mede hierdoor marktleider in de betaalbare designwereld noemen.

 


 

Adresgegevens

   
Vestiging                  Kartell Shop Amsterdam by NR. 2
Gebouw Gebouw Design 020  
Adres Pedro de Medinalaan 89-91                         
Postcode & plaats      1086 XP Amsterdam  
T. +31 (0)20 416 13 51  
@ info@bubbleclubamsterdam.nl
     

Openingstijden

   
 Maandag Gesloten  
 Dinsdag 10.00 tot 18.00  
 Woensdag 10.00 tot 18.00  
 Donderdag 10.00 tot 18.00  
 Vrijdag 10.00 tot 18.00  
 Zaterdag 10.00 tot 18.00  
 Zondag 12.00 tot 17.00  
     

Bijzondere openingsdagen

   
 22 april Tweede Paasdag  
 30 mei Hemelvaart  
 10 juni Tweede Pinksterdag